08 lip 2023
I. Santini: Sretan sam zbog golova ali uspjeh momčadi uvijek je prioritet
Nogomet

I. Santini: Sretan sam zbog golova ali uspjeh momčadi uvijek je prioritet

S odličnim igrama i dalje nastavlja zadarski nogometni inetarnacionalac Ivan Santini. Za svoj Caen koji se u francuskom prvenstvu nalazi u borbi za ostankom u Prvoj ligi postigao je pogodak na gostovanju kod Metza. Ogled je završio na kraju s miroljubivih 2:2.

Ivanu je to već 13. pogodak u prvenstvu te se na listi najboljih strijelaca nalazi na petom mjestu. Ispred njega su samo itekako znana imena poput Cavanija, Lacazettea, Falcaa.

„Ne mogu se požaliti. Veliko mi je zadovoljstvo biti u tako uglednom društvu. Ipak, meni je uvijek ispred mojih golova rezultat moje momčadi. Ovaj bod kod Metza nam puno znači. Oni su na tablici blizu nas tako da nam je bilo važno ne izgubiti. U tome smo uspjeli i sretni smo“.

Svega pet kola ostalo je do kraja, svaki bod je važan.

„Apsolutno, neće nam biti lako ali ja sam uvjeren da ćemo izboriti ostanak u ligi i tako ostvariti cilj koji je pred nas postavljen. Svi u klubu dišemo kao jedan i to je odličan preduvjet da bi uspjeli u realizaciji svoga plana“.

Odraditi još to pa kući na zaslužen odmor.

„Sanjam dolazak u Zadar na duže vrijeme da mi se odmore i duša i tijelo. To mi je jako potrebno. Nema druge izdržati još ovaj period i onda se prepustiti blagodatima najljepšeg grada na svijetu. Pozdrav svima i hvala na podršci koju mi dajete“.