16 lip 2024
Josipa Sesar uoči završnice PH za kadetkinje: Učinit ćemo sve da prođemo u finale i tamo se potučemo protiv Trešnjevke
Uncategorized

Josipa Sesar uoči završnice PH za kadetkinje: Učinit ćemo sve da prođemo u finale i tamo se potučemo protiv Trešnjevke

Kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Zadar danas u Zagrebu, točnije u Domu sportova otvaraju svoj nastup na završnom turniru Prvenstva Hrvatske. Protivnice u polufinalu bit će im igračice Vodica, ekipe koju su kroz Dalmatinsku  ligu ove sezone već dvaput pobijedili. Trenerica Zadra, Josipa Sesar:

 “To što smo ih ove sezone već dvaput pobijedili ne znači ništa. Ova se utakmica igra na neutralnom terenu u pitanju je finale i sve je moguće. Vjerujem da će si one baciti na glavu ali nadam se da ćemo mi izaći kao pobjednice. Između ove dvije ekipe nema nepoznanica. Puno toga ovisi o o nama samima. Ako budemo sve spremne možemo igrati s bilo kim”, kaže Sesar.

Iako su kadetkinje ŽKK Zadar na završnicu stigle bez poraza u dosadašnjem dijelu lige, ulogu favoritkinja za ovogodišnji naslov prvakinja Sesar je prepustila ekipi Trešnjevke na čijem je čelu naš sugrađanin Šime Vidaković:

 “Mislim da su one glavne favoritkinje za naslov. Vodice su od njih u poluzavršnici izgubile čak 70 razlike. Vidjet ćemo, ako uspijemo ući u finale pokušat ćemo im zaprijetiti”, zaključuje Sesar.

Utakmica Zadra i Vodica u dvorani broj 2 Doma sportova počinje u 14 sati i 15 minuta, a prije tog dvoboja igra se i drugo polufinale između već spomenute Trešnjevke i Zagreba. Utakmica za treće mjesto, kao i finale, na rasporedu su sutra.