03 pro 2023
Nakon teškog poraza u Rijeci Baljak poručio: Nije još sve gotovo
Kuglanje

Nakon teškog poraza u Rijeci Baljak poručio: Nije još sve gotovo

Težak poraz pretrpjeli su ovog vikenda kuglači Zadra na gostovanju kod Rijeke. Domaćini su u prvom dvoboju kvalifikacija za ulazak u Prvu ligu slavili sa 7:1 čime su stvorili ogrmonu prednost pred subotnji uzvrat u Zadru. Rezultat je to koji se nakon sjajnih partiju kroz natjecanje u Prvoj B ligi nije očekivao i koji je iznenadio i kapetana Zadra, Marija Baljaka:

 “Podlegli smo atmosferi u njihovoj kuglani koja je bila uistinu glasna. No, sami smo krivi za ovaj poraz. Nismo bili na nivou. Tek sam je odigrao nešto bolje dok su svi ostali podbacili. Stvarno ovakav rezultat nismo očekivali. Oni su odigrali jednu od svojih najboljih utakmica sezone u kojoj su postigli i najbolji ukupni rezultat. Da je utakmica završila rezultatom 6:2 rekao bi da su nam šanse u uzvratu podjednake. Moram istaknuti i kako su Riječani u prednosti i zbog činjenice kako oni igrače za uzvrat biraju prema onom sastavu kojeg mi moramo prvi objaviti kao domaćini. Iskreno govoreći, šanse za pobjedu su nam prilično male”.

Uzvratna utakmica igra se ove subote u kuglani na Mocirama, a bolji nakon oba susreta izborit će plasman u elitni razred hrvatskog kuglanja.