21 lip 2024
G. Jovančević: Uskoro ćemo i s najboljima igrati ravnopravno
Vodeni

G. Jovančević: Uskoro ćemo i s najboljima igrati ravnopravno

I u uzvratnom susretu kvalifikacija za doigravanje prvenstva Hrvatske vaterpolisti Solarisa bili su bolji od Zadra. Šibenčani su slavili na Višnjiku rezultatom 7:6 te su tako izborili nastavak natjecanja dok je za seniore Zadra sezona završila.

Na susret se osvrnuo trener Zadra, Goran Jovančević.

„Ostaje žal što nsimo bili bolji u ove dvije utakmice. Imali smo svojih prilika koje nažalost nismo iskoristili. I u ovom srazu smo mogli i trebali u nekim situacijama reagirati bolje. Kod rezultata 6:6 imali smo kontru koju smo prokocakli, promašili smo i petearac odmah na otvaranju ogelda. Sve su to detalji koji na kraju dosta utječu na konačan ishod. Jedino što nam je preostalo je čestitati Solarisu i poželjeti mu sreću dalje“.

Unatoč svemu, razloga za zadovoljstvo imate i to dosta.

„Slažem se, dečkima sve čestitke na napravljenom ove godine. To su sve mahom golobradi dečki kojima je ovo bio prvi susret sa seniorskim vaterpolom. Logično je da im ruka zadrhti u ključnim trenucima, sve im je to jedna velika škola za dalje. Htjeli smo te susrete s Jugom, te kasnije još šest drugih ogleda. Zato i radimo i treniramo, tome težimo. Bili smo blizu ostvarenja sna, ali ne odustajemo od svog cilja. Vrlo skoro i najbolji sastavi bit će naša realnost, u to sam uvjeren“.