08 lip 2023
Napunimo Stanove u čast Hrvoju
Nogomet

Napunimo Stanove u čast Hrvoju

U ponedjeljak, 3. travnja navršava se devet godina otkako nas je prerano napustio naš Hrvoje Ćustić. U subotu, 1. travnja u 16:00 sati NK Zadar na Stanovima igra utakmicu 23. kola 3. HNL – jug protiv NK Kamen.

Kao i svake godine kada se približava ovaj datum i ovu utakmicu Nogometni klub Zadar odigrat će u sjećanje na svog 12. anđela. Tim povodom pozivamo sve Zadrane i prijatelje sporta da u subotu dođu na Stanove u što većem broju i tako još jednom odaju počast našem Hrvoju. Također, pozivamo i sve vas medije da popratite ovaj događaj (facebook.com/events/1886872168262062/) i pozovete naše sugrađane da zajedno dostojanstveno obilježimo ovu tužnu obljetnicu.

Prije utakmice predstavnici klubova položit će vijence na mjestu Hrvojeva stradavanja, a igrači obje momčadi na teren će istrčati u majicama s njegovim likom. U ponedjeljak, 3. travnja, u 17:00 sati ćemo se ponovno okupiti na Stanovima te položiti vijence i zapaliti svijeće, nakon čega ćemo se zaputiti na Hrvojev grob u Murvici. U 18:00 sati u župnoj crkvi u Murvici služit će se sveta misa zadušnica.