08 lip 2023
Plivački klub „Zadar“ nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 10 malih superjunaka.
????????????????????????????????????
Vodeni

Plivački klub „Zadar“ nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 10 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača kroz veljaču i ožujak vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac. U obuci su sudjelovali: Luka Emanuel Ćoza, Tin Končurat, Lovre Markulin, Marta Juričev, Sara Smajo, Gabrijel Smokrović, Sabina Zdrilić, Laura Župan, Benedikt Nimac i Matej Zlopaša.

 Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.

Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar“. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com. U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.