28 ruj 2023
Boks:Toni Filipi i Martin Gulan na EP u rumunjskoj Braili
Borilački

Boks:Toni Filipi i Martin Gulan na EP u rumunjskoj Braili

U rumunjskoj Braili sutra počinje Europsko prvenstvo u boksu za boksače do 22 godine.Hrvatsku će predstavljati 7 boksača i 3 trenera. Zadarske snage su u kategoriji do 60 kg Martin Gulan dok će u kategoriji do 91 kh nastupiti Toni Filipi. Jedan od trenera je Edi Milošević i zadarske Zlatne rukavice.

Utorak u podne predviđeno je vaganje te nakon toga i prvi mečevi. Martin i Toni u Rumunjsku su otišli željni novih izazova.

„Stvarno sam se dugo pripremao za ovo natjecanje, u odličnoj sam formi, dat ću sve od sebe. Medalja, gledajte, teško je u boksu prognozirati, kamo sreće da do nje dođem. Ostavit ću srce u ringu pa ćemo vidjeti za što će to biti dovoljno“ – istaknuo je Martin Gulan.

I drugi zadarski biser Toni Filipi želi otići što je moguće dalje.

„To bi bilo izvrsno. Konkurencija će biti strašna a ja sam eto i nedavno u Debrecenu kojeg sam osvojio skrenuo pozornost na sebe. Znam da više nisam nepoznanica, međutim, vjerujem u sebe, znam koliko mogu i idem korak po korak“.

Što drugo zadarskom trojcu a i ostalim hrvatskim predstavnicima želimo u Braili puno sreće. Trebat će im, za ostalo će se oni sami pobrinuti.

KOMENTARI