09 pro 2023
Bepo Filipi: Ovo je pobjeda za Damira Zrilića
Borilački

Bepo Filipi: Ovo je pobjeda za Damira Zrilića

Velika pobjeda zadarskog boksačkog teškaša Josipa Bepa Filipija. U svom sedmom meču u WSB ligi ostvario je petu pobjedu. Jednoglasnom odlukom sudaca 3:0 bio je bolji od Marokanca, Abouhamde Abdeljalila te je tako pomogao svojim British Lionheartsima u slavlju 5:0 protiv Morocco Atlas Lionsa.

Težak je to bio i zahtjevan meč, potvrdio na je to i Bepo.

„Stvarno sam dao i zadnji atom snage da ostvarim pobjedu. Abouhamda se pokazao kao jako nezgodan borac, nije mi bilo lako. Malo je i viši od mene tako sam imao dosta problema i s tim njegovim dugim rukama. Teško izborena pobjeda, nakon četiri runde bili smo izjednačeni. Ipak u petoj sam uvjerio suce da sam bio bolji i zasluženo sam slavio. Presretan sam, tako sam želio ovu pobjedu i ona mi je veliki motiv za dalje. Volio bi ovu pobjedu posvetiti treneru BK Diabolik, Damiru Zriliću. Neka nude jak i ostvari pobjedu u svom najvećem meču“.

Mjesec dana boravka u Engleskoj, pravi treninzi i sparinzi urodili su plodom.

„Apsolutno, imao sam sve što sam poželio i to sam i iskoristio. Uživao sam u Sheffieldu i vjerujem da ću se vrlo skoro opet tu vratiti. Sada idem nekoliko dana kući, u Sali, trebam se tamo malo osvježiti i onda opet natrag u dvoranu“.